- Obdržená poděkování 2
Máte návrh na novou funkcionalitu či vylepšení? Tady je to pravé místo.
Výchozí zobrazení mapy
- Lunruj
- Autor tématu
- Člen Junior
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- grádyš
- Pryč
- Administrátor
- glottis
- Člen Senior
- Obdržená poděkování 7
- Lunruj
- Autor tématu
- Člen Junior
- Obdržená poděkování 2
- grádyš
- Pryč
- Administrátor
Lunruj napsal: Pohnutky mám stejné. Ono tlačítko by v podstatě stačilo, ale nefunguje mi. Možná by nebylo špatné dát možnost zobrazit okolí uživatelových míst, s tím, že by to nabídlo nejpoužívanější místa, kdyby měl člověk těch míst nějak hodně. Jinak ten návrh na zobrazení podle země přístupu není špatný, to se většinou zjistit i podle IP. Není to přesné, ale když to bude třeba okruh 200 km, tak by s tím problém být neměl.
Jestli ti nefunguje tlačítko „Zobrazit mé okolí“ (co tím vlastně konkrétně myslíš? nezakázal jsi v prohlížeči stránkám HomeBrewMap přístup k tvému umístění?), tak ti nebude fungovat ani zobrazení podle země přístupu, ať už bude okruh nastaven na 20 metrů nebo na 200 kilometrů.
[hr]
Prvotní ZOOM mapy jsem zvolil tak, aby zobrazil všechny body na mapě (z počátku mapa zobrazovala jen Sedlčánky, později ČR, potom se mapa „odzoomovala“ na střední a jižní Evropu a s rostoucím počtem pivovarů se nyní zobrazuje celý svět). Takže pokaždé je ihned vidět, kolik je v mapě aktuálně pivovarů a navíc poslední zaregistrované pivovary vidím v pravém seznamu vedle mapy.
Z toho důvodu neplánuji nastavení prvotního výřezu dle umístění uživatele. Kdyby jen proto, že ne každý uživatel přístup ke svému umístění v prohlížeči povolí a pak to nefunguje vůbec.
Možná někdy, až bude v mapě dvacet milionů značek (cha!), tak to bude dávat smysl, ovšem teď, když je na „celém světě“ pouhých sedm set bodů, by se naprosté většině návštěvníků zobrazil prázdný kousek mapy. A to nechci dopustit, to by každý návštěvník stránek okamžitě odešel jinam.
A umožnit registrovaným uživatelům uložení jejich preferovaného výřezu mapy? To si asi představit dokážu, ale používaná komponenta to neumí. Pravděpodobně by šlo požádat o její upravení, ale díval ses, kolik to stojí? A za úpravu SW nespadající do jejich vývojových plánů si autoři řeknou řádově víc, než koli činí cena „krabicové“ komponenty (už jsem něco zkoušel poptat). A upřímně řečeno - rozhodně nejsem ochoten ze svého utratit dvacet tisíc za funkcionalitu, kterou použije kolik - 5 lidí?
- Lunruj
- Autor tématu
- Člen Junior
- Obdržená poděkování 2
Co se týče preferovaného zobrazení, je jasné, že web na tom nestojí. Bylo by to fajn, ale pokud to nejde nějak jednoduše, tak pochopím, když to nebude.
Uživatelský profil
Nové příspěvky
-
- Příliš hořká mladina
- Já si počítám kolik chci mít IBU na učité množství...
- v Domácí vaření piva / Začátečníci
- Autor Tachovar
- 19. led 2025 14:12
-
- Příliš hořká mladina
- Zdravím všechny, Dal jsem se na vaření piva a řekl jsem...
- v Domácí vaření piva / Začátečníci
- Autor Rumburack
- 18. led 2025 20:46
-
- Založení minipivovaru
- Ahoj, na Slovensku už podobný pivovar funguje a volá sa...
- v Domácí vaření piva / Vaření piva ve velkém
- Autor marekparek
- 28. lis 2024 20:58
-
- Založení minipivovaru
- Ahoj, využiji tohoto vlákna. Znáte někdo americký...
- v Domácí vaření piva / Vaření piva ve velkém
- Autor Brno
- 21. lis 2024 21:07
-
- Susak na 80 ks flasiek + cca 4...
- Ahoj, venujem stromcekovy susak na flasky a cca 40 ks...
- v Ostatní / Inzerce
- Autor misaaak69
- 20. lis 2024 19:56
Nová místa
-
Domácí pivovar v Písku
Tyršova 2435, 397 01 Písek, Jihočeský kraj, Českodne 10.01.2025 -
Houmi
69 Komořanská, 143 00 , Hlavní město Praha, Českodne 05.12.2024 -
medojed
Pod Hájem, 284 03 , Středočeský kraj, Českodne 26.11.2024 -
Domáci pivovar Grófovec