Já jsem na pivotéce (zejména během loňska) udělal docela dost objednávek a nakoupil tam dost vybavení do začátku. Objednával jsem tam i slad a to v počátcích šrotovaný a následně i nešrotovaný (jelikož jsem nechtěl být v časovém presu). Každopádně co vím, tak konfigurátor sladu na individuální namíchání a našrotování nemají zas tak dlouho, dřív to nenabízeli. Neměl jsem problém se sladem, ale jednou jsem reklamoval kvasnou plastovou nádobu, protože otvor na výstupný ventil byl trošku vylomený, takže to kolem něj protékalo. Paní mi volala a divila se, jak je to možné, že jich prodali už hromady a nikdy se to nestalo, tak jsem jí ujistil, že jsem si to fakt nevymyslel, že jsem měl v plánu vařit pivo a ne řešit reklamaci a že je to viditelné na první pohled, tak potom řekla, že mají problém s brigádníky ve skladu (nevím, jestli jsem to nedezinterpretoval, je to už delší doba) a že to asi nezkontrolovali. Následně mi poslali nádobu novou. Každopádně ten hovor nebyl úplně příjemný, člověk se cítil tak trochu jako kdyby za to mohl a naprosto chápu, jak jsi se asi cítil, protože jsem z toho měl taky takový divný dojem. Taky jsi udělal dobře, žes pořídil šrotovník, jednak si pojedeš podle sebe a za druhé jim nebudeš dávat kšeft, když je to tak sere a obtěžuje

. Každopádně já momentálně beru slady z Beerexu (rozhodně doporučuji, dobré ceny a velký výběr), který mám za komínem a jelikož to je skutečně MEGA obchod, tak nešrotují, takže jsem si koupil válcový šrotovník (předtím jsem měl ten ruční, shodou okolností z pivotéky a vrátil jsem ho, protože to byla fakt šílenost, vůbec to nefungovalo). Minulý týden jsem na pivotéce objednával několik balení chemipro a přihodil jsem tam i pár chmelů, které měli v akci a bohužel opět se mi potvrdilo to, čeho jsem si už všiml dříve, že oni jako jedni z mála neuvádí u chmelů rok sklizně a alfu a pak se kolikrát divíš, co ti přijde, což mi přijde jako prasárna, protože pak si objednáš třeba premianta (jako já) a přijde ti 2020 nebo sládek 2019. Samozřejmě se to asi dalo odvodit z ceny, ale i tak mi to nepřijde v pořádku, že tam nenapíšou, co vlastně kupuješ a de facto tak máš zajíce v pytli... Tak nějak mi to zapadá do toho celkového obrazu té společnosti. Nabídku mají širokou, ale proklientském přístupu by mohli trochu zapracovat...