You can report any bug / wrong translation / incorrect information / ... here.

Toto fórum slouží pro hlášení chyb / špatných překladů / nesprávných informací /...

Na fóru skupiny nefunguje přepínání stránek v tématu

• Lunruj
  • Lunruj's Avatar Topic Author
  • Junior Member
  • Junior Member
More
18 Aug 2016 16:26 #1 by Lunruj
Ve fóru skupiny Český adventní HomeBrew kalendář 2016 #2 (Brno) mi nejde přejít na první stránku příspěvků v tématu, a to ani přes odkaz na číslo stránky, ani přes odkaz na začátek tématu, ani snahou zobrazit nějaký příspěvek z první strany. Zkoušel jsem nějaké dlouhé vlákno na veřejném fóru, tam přepínání fungovalo normálně. Problém potvrdil další člen skupiny.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• grádyš
  • grádyš's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
More
18 Aug 2016 16:36 #2 by grádyš
Můžeš mi, prosím, popsat způsob, jak se k té chybě dopracuji? Nejlépe klik za klikem.

Třeba něco na zůsob:
1) kliknu na menu Fórum
2) Kliknu na odkaz "Český adventní HomeBrew kalendář 2016 #2 (Brno)"
3) ...

Já se k tomu totiž nějak nemůžu dopracovat.

Díky.

• grádyš
  • grádyš's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
More
19 Aug 2016 08:32 #3 by grádyš
Poznámka pod čarou - po nainstalování nové verze fóra toho totiž nefunguje víc :( Například náhled na rozpracovaný příspěvek...

Autoři se k tomu zatím staví trošku vlažně (ve smyslu že jim to funguje, tak co), tak uvidíme, jak budou vypadat další opravné verze...

• Lunruj
  • Lunruj's Avatar Topic Author
  • Junior Member
  • Junior Member
More
19 Aug 2016 20:31 #4 by Lunruj
Jak zjistil Náměstek, nefunguje to při přístupu přes skupinu, funguje to při přístupu přes fórum. Mimochodem, v tom prvním případě odkaz na první stranu vede na www.homebrewmap.com/cs/forum/4-cesky-adv...7-navrh?limitstart=0 v tom druhém na www.homebrewmap.com/cs/forum/4-cesky-adv...navrh/#?limitstart=0 kde # zastupuje číslo. A beru zpět, že se nelze dostat na první stranu kliknutím na příspěvek z první strany, asi jsem omylem klikal na poslední příspěvek. Nicméně pak se zase nedá dostat přes navigaci na druhou stranu.