Predam rmutovaci hrniec 35l, zcedzovaci manifold a horak 12 kW

• misaaak69
  • misaaak69's Avatar Topic Author
  • Junior Member
  • Junior Member
More
23 Oct 2025 21:25 #1 by misaaak69
Ahoj domovarnici, 

dokoncil som novy pivovar a tak nastal cas poslat nejake casti toho stareho dalej. Zacnem tymto:

Plynovy horak, 12 kW (udaj z allegra). Je to litina, neviem ci cinska, alebo polska, ale je dost tazky. Bol pokusny, na pivovar mam nakoniec 3x 15 kW, takze tento mensi pojde prec. Tie 3 obruce su super, pretoze sa da velmi dobre regulovat vykon od velmi maleho az po maximalny, ked horia vsetky kruhy. V podstate nepouzity. Povodna cena 2362 kc, takze by som to videl trebars na 1100 kc.

35l nerezovy hrniec Orion STOCK. Sendvicove dno - i na indukciu. Ja som to mal na plyne, takze je tak rozne opaleny, nesie znamky varenia. Samozrejme to ide vycistit, keby sa chcelo :D Rozmer cca 35x35cm, objem 35l (na 25l varky ideal)

www.oriondomacipotreby.cz/hrnec-stock-s-poklici-35-l-113182

K tomu hrncu mam zcedzovaci manifold z medi, ktory som vyrobil. Trubka 18mm. Da sa rozobrat a vycistit, ta cediaca cast neni zaletovana. K manifoldu je hadica so skrtidlom a "nasavac", aby vznikol podtlak (nasavat tlamou 80°C rmut ozaj nie...) "Sixtol Ruční čerpadlo/přečerpávač na palivo". Chce to trochu cviku, ale funguje to dobre, cedil som tym skoro 2 roky, a to i 100% psenicu. Na predaj je len ten hrniec s manifoldom-varecha, klipsy, stolicka ani barak sa NEpredava :) Hrniec stal 3000 kc, manifold stal hlavne cas a pracu. Tak by sme zacali za ten komplet trebars na 2000 kc. 

Najlepsie osobne, posielat to niekam by bolo o hubu :-/ V rozumnom dojazde Brno - Tisno, vynimocne az Breclav.

Jozko

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2025 13:51 #2 by LumaB
zdravím, ten hořák je na PB?
pokud ano, tak bych vzal vše hrnec s manifoldem a i ten hořák pokud je na PB.
777602847
děkuji
Luma

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: novotny.petrJersey