- Thank you received: 7
Predam rmutovaci hrniec 35l, zcedzovaci manifold a horak 12 kW
- misaaak69
-
Topic Author
- Junior Member
-
Less
More
23 Oct 2025 21:25 #1
by misaaak69
Predam rmutovaci hrniec 35l, zcedzovaci manifold a horak 12 kW was created by misaaak69
Ahoj domovarnici,
dokoncil som novy pivovar a tak nastal cas poslat nejake casti toho stareho dalej. Zacnem tymto:
Plynovy horak, 12 kW (udaj z allegra). Je to litina, neviem ci cinska, alebo polska, ale je dost tazky. Bol pokusny, na pivovar mam nakoniec 3x 15 kW, takze tento mensi pojde prec. Tie 3 obruce su super, pretoze sa da velmi dobre regulovat vykon od velmi maleho az po maximalny, ked horia vsetky kruhy. V podstate nepouzity. Povodna cena 2362 kc, takze by som to videl trebars na 1100 kc.
35l nerezovy hrniec Orion STOCK. Sendvicove dno - i na indukciu. Ja som to mal na plyne, takze je tak rozne opaleny, nesie znamky varenia. Samozrejme to ide vycistit, keby sa chcelo
Rozmer cca 35x35cm, objem 35l (na 25l varky ideal)
www.oriondomacipotreby.cz/hrnec-stock-s-poklici-35-l-113182
K tomu hrncu mam zcedzovaci manifold z medi, ktory som vyrobil. Trubka 18mm. Da sa rozobrat a vycistit, ta cediaca cast neni zaletovana. K manifoldu je hadica so skrtidlom a "nasavac", aby vznikol podtlak (nasavat tlamou 80°C rmut ozaj nie...) "Sixtol Ruční čerpadlo/přečerpávač na palivo". Chce to trochu cviku, ale funguje to dobre, cedil som tym skoro 2 roky, a to i 100% psenicu. Na predaj je len ten hrniec s manifoldom-varecha, klipsy, stolicka ani barak sa NEpredava
Hrniec stal 3000 kc, manifold stal hlavne cas a pracu. Tak by sme zacali za ten komplet trebars na 2000 kc.
Najlepsie osobne, posielat to niekam by bolo o hubu
V rozumnom dojazde Brno - Tisno, vynimocne az Breclav.
Jozko
dokoncil som novy pivovar a tak nastal cas poslat nejake casti toho stareho dalej. Zacnem tymto:
Plynovy horak, 12 kW (udaj z allegra). Je to litina, neviem ci cinska, alebo polska, ale je dost tazky. Bol pokusny, na pivovar mam nakoniec 3x 15 kW, takze tento mensi pojde prec. Tie 3 obruce su super, pretoze sa da velmi dobre regulovat vykon od velmi maleho az po maximalny, ked horia vsetky kruhy. V podstate nepouzity. Povodna cena 2362 kc, takze by som to videl trebars na 1100 kc.
35l nerezovy hrniec Orion STOCK. Sendvicove dno - i na indukciu. Ja som to mal na plyne, takze je tak rozne opaleny, nesie znamky varenia. Samozrejme to ide vycistit, keby sa chcelo
Rozmer cca 35x35cm, objem 35l (na 25l varky ideal)www.oriondomacipotreby.cz/hrnec-stock-s-poklici-35-l-113182
K tomu hrncu mam zcedzovaci manifold z medi, ktory som vyrobil. Trubka 18mm. Da sa rozobrat a vycistit, ta cediaca cast neni zaletovana. K manifoldu je hadica so skrtidlom a "nasavac", aby vznikol podtlak (nasavat tlamou 80°C rmut ozaj nie...) "Sixtol Ruční čerpadlo/přečerpávač na palivo". Chce to trochu cviku, ale funguje to dobre, cedil som tym skoro 2 roky, a to i 100% psenicu. Na predaj je len ten hrniec s manifoldom-varecha, klipsy, stolicka ani barak sa NEpredava
Najlepsie osobne, posielat to niekam by bolo o hubu
V rozumnom dojazde Brno - Tisno, vynimocne az Breclav.Jozko
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- LumaB
-
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
09 Nov 2025 13:51 #2
by LumaB
Replied by LumaB on topic Predam rmutovaci hrniec 35l, zcedzovaci manifold a horak 12 kW
zdravím, ten hořák je na PB?
pokud ano, tak bych vzal vše hrnec s manifoldem a i ten hořák pokud je na PB.
777602847
děkuji
Luma
pokud ano, tak bych vzal vše hrnec s manifoldem a i ten hořák pokud je na PB.
777602847
děkuji
Luma
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Moderators: novotny.petr, Jersey
User Profile
New Forum Posts
-
-
- Predam rmutovaci hrniec 35l, z...
- zdravím, ten hořák je na PB? pokud ano, tak bych vzal...
- In Ostatní / Inzerce
- Author LumaB
- 09 Nov 2025 13:51
-
-
-
- Mladina v kvasné nádobě
- Ahojte. Mozem sa este opytat k tejto teme. Mam podobny...
- In Domácí vaření piva / Začátečníci
- Author Ernstbrau5
- 30 Oct 2025 11:41
-
-
-
- Predam rmutovaci hrniec 35l, z...
- Ahoj domovarnici, dokoncil som novy pivovar a tak nastal...
- In Ostatní / Inzerce
- Author misaaak69
- 23 Oct 2025 21:25
-
-
-
- Nabízím hlávkový chmel
- Nabízím usušený hlávkový chmel z vlastní chmelnice,...
- In Ostatní / Inzerce
- Author JP
- 07 Oct 2025 13:22
-
-
-
- Prodám nový 20ti deskový chlad...
- použitý 1x, takže nový a v záruce. SWEP E8LASHx20 4x...
- In Ostatní / Inzerce
- Author zekon
- 08 Sep 2025 14:56
-
New Places
-
Hudlický podskalák
U Skály II 437, 267 03 Hudlice, , Českoon 19.10.2025 -
Geleans Beer
Oranjelaan 325, 6166 BP Geleen, , Netherlandson 04.10.2025 -
Domácí minipivovar Asgard
, 517 21 Lično, , Českoon 08.09.2025 -