Výroba domácí varny. Co kde jak a proč?

• Michalbrda
  • Michalbrda's Avatar Topic Author
  • New Member
  • New Member
More
22 Jul 2021 22:51 #1 by Michalbrda
Ahoj pivovarníci a pivovařičky. Už delší dobu mi vrtá hlavou jedna záležitost a to výroba vlastní domácí varny. Proč? Protože jsem tak nějak kutil a dělat věci sám nese spoustu výhod. Jenže při mém velkolepém bádání jak narazila kosa na kámen a to na výrobu varného koše na slad, jelikož si chci zhotovit větší aspoň 50 litrový jednohrncový systém. Něco jako Clawhammer supply. Jenže nevím kde mám sehnat materiál jako: nerezová ocel ( stačí normální nebo musí mít potravinářský štempl), nějaká nerezová síťovina (jaký rozměr). A tak jsem se chtěl zeptat zkušenějších a nechat tady toto vlákno pro dobrodruhy jako jsem já aby měli nějakou tu informaci

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2021 19:26 #2 by Despo
Ahoj, osobně kupuji většinu nerez. materiálu (1.4301 = potravinářská) na inerez.cz. Jinak co se týče kýblu a lá Clawhammer, když jsem se kdysi zamýšlel, co bych použil, kdybych ho býval chtěl vyrábět, tak bych zkusil jako první nějakou síťovinu... www.onpira.cz/zbozi/site-proti-hmyzu-hli...j7DbsxxoC_1MQAvD_BwE .
Ale zůstalo jenom u zamýšlení, takže jestli může být použita zrovna ta, co jsem ti poslal, netuším:)

• Michalbrda
  • Michalbrda's Avatar Topic Author
  • New Member
  • New Member
More
13 Aug 2021 11:13 #3 by Michalbrda
Replied by Michalbrda on topic Výroba domácí varny. Co kde jak a proč?
Určitě díky za tip. A co se týče té síťoviny tak mi přijde ten formát trochu velký pro šrotovaný slad ( přijde mi že by většina kousků bezproblémů prošla ale asi to zkusím a dám vědět)

More
16 Aug 2021 21:20 #4 by Despo

Moderators: novotny.petrJersey