KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů

• HOUKOVAR - Mikropivovar Houkov
  • HOUKOVAR - Mikropivovar Houkov's Avatar Topic Author
  • Junior Member
  • Junior Member
More
04 Nov 2016 13:40 #1 by HOUKOVAR - Mikropivovar Houkov
KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů was created by HOUKOVAR - Mikropivovar Houkov
Zdarec! Mate zkusenost s timto zařízením? Vypada to zajímavě. Vařil v tom někdo? Viděl to někdo?
Počítají se i příspěvky typu: Je to obyčejný zavařovací hrnec, zapomeň na to a kup si ten a nebo rovnou Grainfather :-).

www.electronic-star.cz/Klarstein-Beerfes...u-stenou_i206329.htm

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2016 14:11 #2 by doktor.zaba
Replied by doktor.zaba on topic KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů
Mě se to líbí. Má to větší objem, větší příkon a menší průměr než zavařovací hrnec což je prý dobré kvůli menšímu odparu. Dokonce i cena je nižší než u hrnce co jsem kupoval já. Kdybych se rozhodoval teď, asi bych volil tuto variantu.

More
04 Nov 2016 17:03 #3 by glottis
Replied by glottis on topic KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů
me se to libi taky. zavarovaci hrnce jsem zkousel dva a je to strasna loterie. vetsinou to je delane na vodu a hreje to na strasne male plose dna. cimz se cukr pripece, dno zaizoluje a nakonec prepali tepelna pojistka :) jak je to udelane tady nevim ale jestli to je na pivo tak snad nad tim nekdo premyslel. coz naznacuji i dalsi veci. dvojity plast jako izolace, zadna dulezita elektornika takze nastavit max a ridit si to sam pujde v pohode. je to z nerezu. ma to pravdepodobne kalsicky pulcoul kohout. co chtit vic. za ty penize nechapu ze to jde vyrobit

More
05 Nov 2016 12:09 #4 by beerkopf
Replied by beerkopf on topic KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů
Ahoj, nedávno jsem si tuto varnu pořídil. Výhodou je určitě dvojitý plášť, kohout, bazooka. Mám k tomu i scezovací dno a koš na slad. Nevýhodou je absence regulace výkonu při chmelovaru. Jede to buď naplno, nebo vůbec. Co se týče připalování - taky jsem se s tím setkal. Hřeje to taky na malé ploše. Měl jsem tam rovnou scezovací dno a pak tam nemůžeš míchat. Teď chci zkusit variantu s oběhovým čerpadlem. Jinak celkově spokojenost, proti zavařovacímu hrnci je krok dopředu. Ten jsme si nechal jako HLT.
The following user(s) said Thank You: HOUKOVAR - Mikropivovar Houkov

More
06 Nov 2016 10:56 #5 by glottis
Replied by glottis on topic KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů
No eBay APP ID and/or Cert ID defined in Kunena configurationjestli tam fakt neni zadna velka elektronika, termostat je mechanicky a casovac se da vyradit tak by se dal ridit vykon treba timhle.

More
07 Nov 2016 17:56 #6 by beerkopf
Replied by beerkopf on topic KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů
Děkuju, ale zas takovy kutil nejsem :)

More
02 Apr 2017 14:58 #7 by PETKOVAR
Replied by PETKOVAR on topic KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů
Možná by stálo za to vytunit tuto varno o obehove cerpadlo jako je toto: winohobby.biz/pl/p/Pompa-z-podlaczeniami-do-Coobra-CB25/2624 které se prodává jako náhradní díl k této varne winohobby.biz/pl/p/Kociol-zacierny-COOBRA-CB25/2502 o které aktuálně silně uvažuji já.

More
05 Apr 2017 08:33 #8 by PETKOVAR
Replied by PETKOVAR on topic KLARSTEIN BEERFEST - VARNA 30 litrů
Tak to vypadá, že tunění už nebude potřeba. Brzy bude v prodeji toto: www.electronic-star.cz/Klarstein-Mundsch...ila-ocel_i282746.htm
The following user(s) said Thank You: beerkopf

Moderators: novotny.petrJersey